« Studeni 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Koliko je važno zdravo jesti i koliko je važan doručak pokazali su učenici 8.a i 8.b razreda.
Zajedno sa razrednicama Majom Jerčinović i Đurđicom Lucek pripremali su voćnu salatu, palačinke i vafle od integralnog brašna.
Za pripremu palačinki koristili su jaja, mlijeko, sol, smeđi šećer, mlijeko i integralno brašno, voćnu salatu su pripremili od jabuka, banana, grožđa i ananasa, a za vafle su koristili jaja, mlijeko, integralno brašno, smeđi šećer, prašak za pecivo i maslac.
Nakon provedenih radnji pripreme doručka učenici su s oduševljenjem krenuli na konzumaciju gotovih jela.
Ovakav način nastave u kojem su učenici aktivno sudjelovali u nastavnom procesu kao zaključak je iznjedrio zamolbu učenika da sve još jednom ponovimo.
Fotografije pogledajte u fotogaleriji Tjedan zdravog doručka.
Učenici 8.a i 8.b razreda
Koliko je važno zdravo jesti i koliko je važan doručak pokazali su učenici 8.a i 8.b razreda.
Zajedno sa razrednicama Majom Jerčinović i Đurđicom Lucek pripremali su voćnu salatu, palačinke i vafle od integralnog brašna.
Za pripremu palačinki koristili su jaja, mlijeko, sol, smeđi šećer, mlijeko i integralno brašno, voćnu salatu su pripremili od jabuka, banana, grožđa i ananasa, a za vafle su koristili jaja, mlijeko, integralno brašno, smeđi šećer, prašak za pecivo i maslac.
Nakon provedenih radnji pripreme doručka učenici su s oduševljenjem krenuli na konzumaciju gotovih jela.
Ovakav način nastave u kojem su učenici aktivno sudjelovali u nastavnom procesu kao zaključak je iznjedrio zamolbu učenika da sve još jednom ponovimo.
Fotografije pogledajte u fotogaleriji Tjedan zdravog doručka.
Učenici 8.a i 8.b razreda